Σχετικά με μένα

Είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας εκπαιδευμένη στη Συνθετική συμβουλευτική προσέγγιση από το Athens Synthesis Centre (Diploma in Integrative Counselling, COSCA) καθώς και στην ψυχοθεραπευτική προσέγγιση Gestalt από το Gestalt Foundation. Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Συμβουλευτικής.

Ξεκίνησα την καριέρα μου σπουδάζοντας Βιολογία & Κοινωνική Βιολογία (BSc) στο Πανεπιστήμιο του Surrey – Roehampton στην Αγγλία. Ειδικεύθηκα στην Βιολογία της Αναπαραγωγής και της Εμβρυϊκής Ανάπτυξης (MSc, PhD) στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου στη Σκωτία.

Η αγάπη μου για την δημιουργία της ζωής με οδήγησε να ειδικευθώ στην ανθρώπινη αναπαραγωγή και την εμβρυϊκή ανάπτυξη και λόγω  αυτής έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ψυχολογική υποστήριξη σε θέματα που σχετίζονται με την αναπαραγωγική υγεία, την γονιμότητα, την προσπάθεια αναπαραγωγής μέσω μεθόδων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, τη στήριξη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς και τη διαχείριση των απωλειών στις προσπάθειες αυτές. Είμαι μέλος της ESHRE (European Society of Human Reproduction) και της BSDB (British Society for Developmental Biology).

Έχω ολοκληρώσει ειδικές εκπαιδεύσεις στη Ψυχολογία της Υγείας από το ΕΨΥΠΕ, τη Διαχειριση της Απώλειας & του Πένθους απο το Adlerian Training Institute και τη Μέριμνα, τη Συμβουλευτική Γονέων από το Athens Synthesis Centre καθώς και το συντονισμό Ομάδων Γονέων από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Σχολών Γονέων.

Έχω μετεκπαιδευθεί στην Επαγγελματική Συμβουλευτική (PgDip in Career Guidance) από το Edinburgh Napier University στη Σκωτία και στο πλαίσιο αυτό, μέσω συμβουλευτικής, βοηθάω εφήβους και νεαρούς ενήλικες στην αρχική διερεύνηση της επαγγελματικής τους κατεύθυνσης. Παράλληλα δουλεύω με ενήλικες στην ψυχολογική διαχείριση εργασιακών και επαγγελματικών θεμάτων.

Ο στόχος και η ελπίδα μου είναι να συμπορεύομαι στο προσωπικό ταξίδι του κάθε συμβουλευόμενου που με εμπιστεύεται, προσφέροντας υποστήριξη και διευκολύνοντας την αναζήτηση και ανάδειξη του κρυμμένου δυναμικού του.